ASIGEST_Sajt_Slajder_Mali_POZADINA

Asigest Srbija

Promene koje su nastale u našem poslovanju na tržištu Srbije su rezultat želje da u potpunosti iskoristimo tržišni potencijal ponudom ekspertske saradnje kako osiguravačima tako i klijentima uz pomoć pažljivo selektovane radne snage koja predstavlja ključni resurs za Asigest Srbija.

Usluge

ANALIZA

Analiza postojećeh aktivnih ugovora o osiguranju – polisa osiguranja

PROTOKOL

Protokol logistike administracije po vrsti osiguranja

  • ANALIZA ponuda osiguravača – minimum 3 ponude
  • DRAFT verzija polise osiguranja
  • DRAFT verzija uslova osiguranja
  • Logistika oko izrade i potpisivanja polise osiguranja
  • Logistika oko prijave štetnog događaja
  • Izveštavanje o obavezama na mesečnom nivou

24h SERVIS

Odeljenje koje je zaduženo za 24-časovni servis klijenata takođe je obučeno da pruža usluge konsaltinga, obezbeđivanja potrebne dokumentacije i instrukcija u prijavljivanju i rešavanju naknade iz osiguranja (štete).

EKSTERNO ZASTUPANJE

Eksterno zastupanje kod štetnih događaja

ŠTETE

Poslove posredovanja u osiguranju, kao jedinu delatnost, obavlja društvo za posredovanje u osiguranju koje je dobilo dozvolu Narodne banke Srbije za obavljanje tih poslova. Uz poslove posredovanja u osiguranju iz člana 72. Ovog zakona, društvo za posredovanje u osiguranju može obavljati i poslove savetovanja i pomoći u obradi šteta i proceni rizika i šteta.

ZAŠTO ASIGEST?

zašto baš mi

Zadovoljan klijent je za nas prioritet zbog čega smo vreme odziva kojim garantujemo dostavljanje ponude od osiguravača, na domaćem i internacionalnom tržištu, sveli na najkraći mogući rok po dostavljanju kompletne dokumentacije klijenta. Takođe smo ponosni na činjenicu da su naši zaposleni u svakom trenutku u mogućnosti da vam pruže najkvalitetniju analizu tržišta i produkata koji vas zanimaju kako bi na najbolji način pronašli ponudu koja vama odgovara.

O asigest grupi

Dobrodošli u Asigest Holding, nezavisnu internacionalnu grupu brokera u osiguranju sa sedištem kompanije u Bijeli, Italija. Uz pomoć naše mlade, profesionalno obučene i multikulturalne strukture zaposlenih koja broji 400 ljudi u 6 zemalja, u mogućnosti smo da vam ponudimo pomoć pri upravljanju rizicima i vašim zahtevima za osiguranjem gde god da je vaš posao lociran. Svesni smo činjenice da svako tržište povlači sa sobom svoje pojedinosti i potrebe. Zbog ovoga smo se usmerili na kreiranje individualno posvećenog pristupa u svakoj zemlji u kojoj obavljamo naše aktivnosti.

Prisustvo na italijanskom tržištu je raslo uz pomoć akvizicija a dodatno ojačano našim novim kancelarijama u Rimu; naše kancelarije u Bugarskoj (tržišni lider posredinštva u osiguranju), Rumuniji i Srbiji nas čine vodećim igračima u posredništvu u osiguranju na tržištu Istočne Evrope; uspostavljanje kancelarije u Maroku je nastalo kao rezultat želje za koordinacijom novih poslovnih izazova na tržištu Severne Afrike; kancelarija u Hamburgu je uspostavljena uz osnovne ciljeve osvajanja značajnog tržišnog udela na Nemačkom tržištu, razvijanja korporativnog poslovanja i bržeg pristupa tržištu reosiguranja; ovakva struktura nam takođe dozvoljava da rastemo uz nove šanse za servisiranje velikih klijenata na tržištu Azije.

1

Srbija

2

Italija

3

Rumunija

4

Bugarska

5

Nemačka

6

Maroko

UNIBA PARTNERI

Šta je uniba?

Kako bismo dodatno proširili pokrivenost tržišta većina članova su takođe članovi i UNIBA grupacije, Internacionalne asocijacije brokera u osiguranju, zbog čega smo u mogućnosti da pokrijemo zahteve u 120 zemalja uz pomoć 3.500 visoko kvalifikovanih radnika. Naš član iz Italije je u bliskom partnerskom odnosu sa Lloyd’s kompanijom a takođe su nam dostupne i glavne svetske kuće za reosiguranje.

Prednosti

Za naše ključne prednosti volimo da kažemo da su to inovativnost, dinamičnost, kvalitet i potrebno znanje.